Voet pedicure
PEDICURE COSMETISCH

Een cosmetische voetverzorging is een moment voor jezelf: een weldaad voor de voeten en een uitstekende manier om  voeten aangenaam te verwennen maar ook een manier om stress te bestrijden. U kunt terecht voor:

  • Voetscrub

  • Voetbad

  • Voetmasker

  • Onderbeen- & voet massage

  • Mooi verzorgde teennagels

Behandelingen

favicon-jolanda-tervoort Voetverwenbehandelingen ( 80 min.)

Een heerlijk ontspannend moment voor jezelf. Naast de pedicurebehandeling krijgen de voeten extra een scrubbehandeling, voetmasker en een onderbeen- voet massage van 15 minuten.

favicon-jolanda-tervoort Onderbeen- & voetmassage (25 min.)

Ontspannende massage, afvalstoffen worden afgevoerd en stress verdwijnt. De 25 minuten durende massage geeft via de voeten ontspanning aan het hele lichaam. Het is één van de meest weldadige behandelingen. Heel geschikt om een pedicurebehandeling mee af te sluiten.

favicon-jolanda-tervoort Lakken teennagels

Uw voeten worden nog mooier met een fraai gelakte nagels. Blijft weken mooi op de nagels aanwezig. Neem uw teenslippers mee om eventuele beschadiging te voorkomen.

favicon-jolanda-tervoort French Pedicure

Natuurlijk verzorgd uitziende teennagels met het accent op het witte randje aan de top van de nagels. Blijft weken mooi op de nagels aanwezig. Neem uw teenslippers mee om eventuele beschadiging te voorkomen.

Pedicure cosmetisch