Behandeling specialistische technieken

Door middel van specialistische technieken worden de behandelmogelijkheden van de complexere voet- en nagelproblematiek zoals ingroeiende nagels, pijnlijke likdoorns op of tussen de tenen, standsafwijkingen van de tenen, druk op huid en nagelbeschadiging vergroot. Alle behandelingen zijn gericht op preventie en pijnklachtvermindering.

favicon-jolanda-tervoort Orthese – € 17,50

De orthesetechniek is het behandelen van teen afwijkingen die pijnklachten of stands afwijkingen geven. De behandeling is gericht op het verbeteren of het behouden van de beweging die nodig is in de tenen. Een orthese kan toegepast worden bij; een regelmatig terugkerende pijnlijke likdoorn tussen de tenen, pijnlijke likdoorn boven op de tenen, hamertenen, klauwtenen, ruitertenen (ene teen over de ander), pijnlijke hallux valgus (knok zijkant grote teen), scheeftstand van tenen.

favicon-jolanda-tervoort Nagelreparatie  – € 17,50

De functie van de nagels is voornamelijk het beschermen van vinger- en teentoppen. Als om een of andere reden de nagel geheel of gedeeltelijk is verwijderd, wordt pas duidelijk hoe belangrijk die functie is.
Een afgebroken nagel, een lelijke afgebrokkelde schimmelnagel of een andere beschadiging aan de teennagel, kunnen een reden zijn om met een doeltreffende geltechniek de nagel aan de teen weer te herstellen. Zo wordt én de nagel weer verfraaid én de functionaliteit teruggebracht.

favicon-jolanda-tervoort Nagelbeugeltechniek – € 30,00

Een ingroeiende teennagel kan heel veel pijn en last veroorzaken. Wanneer de nagel door een regelmatige reguliere behandeling toch verkeerd blijft groeien kan een nagelbeugel uitkomst bieden. Een tijdelijke plaatsing van een nagelbeugel beïnvloed de groei van de nagelen voorkomt dan deze weer ingroeit.