Jolanda Tervoort

ENTHOUSIAST & GEDREVEN MEDISCH PEDICURE

Jolanda Tervoort, een ervaren en gediplomeerd (medisch) pedicure: “Sinds 2011 ben ik gediplomeerd pedicure met twee praktijkadressen gevestigd aan de Schapenweijdt 3 in Heiloo en de Abdijlaan 2b in Egmond-Binnen. In 2012 heb ik de opleiding tot medisch pedicure gevolgd en mijzelf hiermee gespecialiseerd op het gebied van de complexere voet- en nagel problematiek.”

“Bij mij gelden persoonlijke benadering en een ontspannen sfeer als zeer belangrijk. Maar niet alleen het contact vind ik belangrijk, ook blijf ik continu investeren in kennis: door bijscholing, het regelmatig volgen van workshops, lezen van vakliteratuur en het bezoeken van vakbeurzen. Ik heet u van harte welkom in de praktijk!

Kwaliteit

Voetverzorging Jolanda Tervoort  is aangesloten bij de landelijke branchevereniging ProVoet voor pedicures en staat geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures bij Procert. Hierdoor is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een eventuele vergoeding via uw zorgverzekering. Tevens is de praktijk aangesloten als gecontacteerde partij bij HONK (Huisartsenorganisatie Noord-Kennemerland) en Podotherapie Heiloo voor de medisch noodzakelijk voetzorg bij patiënten met diabetes.

ProCERT logo

Specialisatie

Medische Voetzorg

Op het gebied van medische voetzorg heb ik ruime ervaring in de voetbehandeling van patiënten met diabetes en reuma, het begeleiden van ingroeiende nagels, het vervaardigen van orthese bij teenafwijkingen, het herstellen van de nagel door middel van nagelreparatie met gel. De diversiteit aan behandelmogelijkheden maakt het vak zeer afwisselend en uitdagend.

Cosmetische voetzorg

Naast de (medisch) pedicure besteed ik ook graag aandacht aan cosmetische voetbehandelingen: zoals een voetverwenbehandeling, onderbeen- voet massage en het lakken van de teennagels of een french pedicure.

De praktijk

Voetverzorging Jolanda Tervoort is gevestigd op twee locaties: Heiloo (1e verdieping) en Egmond-Binnen (begane grond). Beide praktijken zijn goed bereikbaar er is voldoende parkeergelegenheid.  Uw voeten zijn in vertrouwde handen bij Jolanda Tervoort!

Praktijk Heiloo