UPDATE CORONA

Maandag 11 mei gaat de pedicurepraktijk weer open met inachtneming van het COVID-19 protocol (extra maatregelen) opgesteld door de branchevereniging Provoet en de RIVM om veilige en verantwoorde zorg te bieden.

Al deze maatregelen kosten veel geld en tijd, onder andere door de enorme prijsstijging van de persoonlijke beschermings- en desinfectiemiddelen. Daarnaast hanteer ik volgens het protocol 15 minuten tussen twee cliënten voor het luchten van de behandelruimte, reiniging en desinfectie.

Deze maatregelen zullen worden doorberekend middels een toeslag van €10,00 per behandeling zolang deze situatie van kracht is.

Cliënten die een geplande afspraak hadden tijdens de verplichte sluiting worden door mij benaderd voor het inplannen van een nieuwe afspraak. Het is voor mij een hele klus om de praktijk onder deze maatregelen weer te heropenen en alle geannuleerde afspraken weer netjes in te plannen. Bedankt voor je geduld en begrip.

OP DIT MOMENTEEL HEB IK GEEN MOGELIJKHEID VOOR HET AANNEMEN VAN NIEUWE CLIENTEN 


U kunt u op de volgende manieren in contact komen:

  • WHATSAPP of SMS bericht – Deze manier heeft mijn voorkeur – 06-18315425
    Verstuur een bericht via deze link van Whatsapp
  • TELEFONISCH – Tijdens behandelingen ben ik niet in de gelegenheid om de telefoon aan te nemen, laat indien gewenst een voicemailbericht achter.
  • CONTACTFORMULIER

De route naar de praktijk

Praktijk Heiloo

Praktijk Egmond-Binnen